Avonturenpark Hellendoorn organiseert zoektocht naar gouden ticket

Avonturenpark Hellendoorn 2015 logoKun je ook geen genoeg krijgen van de avonturen in Avonturenpark Hellendoorn en zou je liefst ieder weekend naar het park gaan? Let dan op! Avonturenpark Hellendoorn organiseert aankomend weekend een spannende zoektocht naar het gouden ticket in Avonturenpark Hellendoorn.

Zowel zaterdag 19 september als zondag 20 september wordt er één gouden ticket verstopt in het gezelligste familiepark van Nederland. De tickets kunnen overal liggen: in, op of tussen de attracties. Neem plaats in de Sungai Kalimantan om te ontdekken of het gouden ticket langs het water ligt of kruip in de snelle Tornado om vanaf grote hoogte het park te overzien. De tickets worden goed verborgen, maar de goudzoekers worden op weg geholpen met gouden tips op de Facebook pagina van Avonturenpark Hellendoorn. Krijg jij het gouden ticket in handen? Dan win je een seizoenpas voor 2016 voor de hele familie ter waarde van € 247,50!