Attractiepark Toverland presenteert nieuwe high diving show The Magic Goblet

Attractiepark Toverland logoAttractiepark Toverland presenteert deze zomer een nieuwe spectaculaire high diving show: ‚The Magic Goblet‘. De show vertelt het verhaal van de magische strijd op de Toverspelen tussen tovenaars en heksen van over de hele wereld. De show is dagelijks te zien van 11 juli t/m 30 augustus.

De nieuwe duikshow is speciaal voor Attractiepark Toverland geschreven en geproduceerd. Bezoekers beleven live de finale van de Toverspelen op het onderdeel high diving. De beste tovenaars en heksen van over de hele wereld strijden in Toverland om de prestigieuze hoofdprijs: de Magische Beker. Ze halen alles uit de kast en tonen hun meest sensationele duiksprongen tot een hoogte van wel 25 meter. Maar dan verschijnt opeens de kwade Balthazar ten tonele. Hij zint op wraak, na zijn diskwalificatie wegens vals spel. Als niemand oplet, spreekt hij een kwade spreuk over het toernooi uit.

De parkshow ‘The Magic Goblet’ wordt dagelijks drie keer opgevoerd van zaterdag 11 juli t/m zondag 30 augustus 2015. Tijdens de Midzomeravonden is er bovendien een extra avondvoorstelling.

Midzomeravonden
Na de succesvolle Midzomeravonden in 2013 en 2014, zijn er dit jaar maar liefst 8 Midzomeravonden te beleven in Attractiepark Toverland. Van 25 juli tot 19 augustus is het park op iedere woensdag en zaterdag tot 23:00 uur geopend. Bezoekers kunnen op deze avonden genieten van zomerse sferen, shows en veel live entertainment. Op de zaterdagen worden bovendien de swingende beats verzorgt door Radio 538 DJ Barry Paf.

De Magische Midzomeravonden in Attractiepark Toverland vinden dit jaar plaats op 25 en 29 juli en 1, 5, 8, 12, 15 en 19 augustus. Meer informatie over de Midzomeravonden is te vinden op: http://toverland.nl/midzomeravonden/