Bouwvergunning + bouwtekening nieuwe achtbaan Walibi Holland

Walibi Holland logoWalibi Holland bevestigde op 25 september 2015 dat erin 2016 een nieuwe Mack-achtbaan geopend zou worden. De locatie van de nieuwe achtbaan werd niet veel later bekendgemaakt. Toen bleef het stil rondom het project, tot op de dag van vandaag. Want de gemeente Dronten heeft de bouwvergunning goedgekeurd en Looopings wist zelfs al aan de bouwtekening van de nieuwe achtbaan te komen.

De bouwvergunning kan bij de gemeente Dronten binnenkort worden ingezien. Op de website werd bekendgemaakt dat er door de gemeente goedkeuring is gegeven voor het bouwen van een nieuwe achtbaan. Looopings gaat zelfs nog een stapje verder, zij wisten vandaag al een bouwtekening in handen te krijgen. Op deze tekening is te zien dat er een aardig hoge achtbaan gebouwd gaat worden. De nieuwe achtbaan wordt 32 meter hoog en zal een oppervlakte van 51 bij 99 meter gaan beslaan. De attractie komt te liggen in themagebied Wild Wild West, tussen schommelschip Hudson Bay en frisbee The Tomahawk.