Uiterst succesvol Out of Control in Walibi Holland

Walibi Holland logoDe vierde editie van het festival Out of Control – Totally Summer edition 2015 in Walibi Holland heeft gisteren plaatsgevonden. Onder andere de optredens van The Partysquad, StukTV, FeestDJRuud en Kraantje Pappie werden druk bezocht. Totally Summer is haar tour met een heus kick-off festival gestart in attractiepark Walibi Holland. Walibi Holland organiseert al enkele jaren het zeer succesvolle feestconcept Out of Control. Het bijzondere aan dit concept is dat een dag hard gaan in alle thrill rides wordt gecombineerd met een festival.

Op twee podia waren de DJ’s van Totally Summer te bewonderen. De start van het zomerseizoen is met de grootste summer kick-off van Nederland begonnen. Totally Summer | GOGO Gedurende de zomervakantie vinden er dagelijks Totally Summer events plaats verdeeld over Europese badplaatsen als Albufeira, Marmaris, Barcelona, Chersonissos, Mallorca, Sunny Beach en Rimini met in totaal meer dan 80.000 bezoekers. Aan het einde van de avond vond er nog een spectaculaire vuurwerkshow bij het reuzenrad plaats.

Ben je op de foto in de photobooth geweest? Bekijk dan hier alle plaatjes die gemaakt zijn. De DJ’s van Totally Summer stonden, net als alle reisleiders van GOGO, ook op dit kick-off festival om de zomer in te luiden. Walibi Holland | Out of Control Out of Control vond dit jaar voor de vierde keer plaats. Het park transformeerde naar een festival waar jongeren, naast alle thrill rides, hard zijn gegaan op de muziek van verschillende dj’s en artiesten. Een impressie van Out of Control – Totally Summer edition 2015 volgt snel op dit YouTube-kanaal van Walibi Holland.