Toverland presenteert nieuwe high dive show

Attractiepark Toverland logoAttractiepark Toverland komt deze zomer wederom met een nieuwe high dive show op de proppen. In deze duikshow ‘The Magic Goblet’ vervullen heldhaftige duikers de hoofdrol. Tijdens de spectaculaire show ‘The Magic Goblet’ beleef je live de high diving finale van de zogenoemde Toverspelen. De beste tovenaars en heksen van over de hele wereld strijden hier om de prestigieuze hoofdprijs: de Magische Beker. De winnaar kan rekenen op enorm veel aanzien binnen de Tovergemeenschap en verkrijgt de uitzonderlijke krachten van de beker.

Legend of the PearlDe tovenaars halen tijdens deze show alles uit de kast en tonen hun meest sensationele duiksprongen. Maar dan verschijnt opeens de kwade tovenaar Balthazar ten tonele. Hij zint op wraak, na zijn diskwalificatie wegens vals spel. Als niemand oplet, spreekt hij een kwade spreuk over het toernooi uit. Hoe zal het toernooi aflopen?  De high dive show The Magic Goblet is van 11 juli tot en met 30 augustus 2015 dagelijks te zien tegenover de ingang van de Troy area. De showtijden zijn als volgt: 13.00 uur, 15.00 uur, 17.00 uur en 19.30 uur (alleen tijdens de Midzomeravonden). De show die dit jaar opgevoerd wordt, heeft hetzelfde concept als de show van vorig jaar: een high diving show. Maar het script is wel herschreven. Voor de high diving show werkt Toverland net zoals vorig jaar samen met het bedrijf SOKOL.