Fien & Teun in de Julianatoren

Julianatoren-logo-RGBHet liefste boertje en boerinnetje van TV, Fien & Teun, zijn vanaf maandag 18 mei t/m dinsdag 30 juni te zien in de Julianatoren met hun eigen show. Deze show wordt dagelijks opgevoerd in de circustent achterin het Apeldoornse pretpark. Fien & Teun geven vier shows per dag. En na afloop kan iedereen op de foto met Fien & Teun.

Het verhaal
Fien & Teun zijn het liefste boertje & boerinnetje ter wereld. Ze wonen op een boerderij in het dorpje Molenwaard en spelen elke dag met de dieren, werken in hun eigen groentetuin en maken een hoop plezier op en rond de boerderij. Ook helpen waar ze papa en mama met klusjes in en rond de boerderij. Als Fien & Teun in hun brievenbus een kaartje ontvangen met een uitnodiging voor Oma’s verjaardag, komen Fien & Teun erachter dat ze nog een hoop moeten voorbereiden voor het feest.

Samen met de kinderen in de zaal verzinnen zij een mooi cadeau voor Oma, leert Teun zijn naam schrijven op een echte verjaardagskaart en gaan ze op zoek naar een vrolijk lied dat zij kunnen zingen op het verjaardagsfeest. Tijdens hun vrolijke, 20 minuten durende voorstelling zingen Fien en Teun vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren en gezond eten en beleven ze leuke avonturen.

Over Fien & Teun
Met Fien & Teun leren kinderen spelenderwijs meer over dieren, gezond eten en het leven op de boerderij. De karakters zijn zo vormgegeven dat zowel jongens als meisjes zich erin kunnen herkennen en licht educatieve elementen worden ondersteund door humor, waardoor het duo aansprekend is voor de jonge doelgroep. Fien & Teun zijn van 18 mei t/m 30 juni dagelijks om 11.30 uur, 12.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur te zien in de Julianatoren. De show is bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen. Meer informatie over dit evenement kun je hier vinden. Meer weten over de Julianatoren? Bekijk onze laatste review hier.

fien-en-teun-julianatoren-250