Audities Halloween Fright Nights 2015 gestart

Halloween Fright Nights logoSinds gisteren kan menig liefhebber zich weer aanmelden voor de audities van de  Halloween Fright Nights 2015 in Walibi Holland. Dit jaar kan men solliciteren naar de functie van scare actor, productieondersteuning of technische ondersteuning. Deelname is alleen mogelijk indien je minimaal 18 jaar bent op 10 oktober 2015. De Halloween Fright Nights 2015 vinden plaats op 10, 11, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 30 en 31 oktober. De laatste dag waarop de Halloween Fright Nights plaatsvinden is 1 november.

Scare Actor
Als scare actor wordt je door het castingteam van Walibi Holland geplaatst op een van de scarerollen in een Haunted House of Scarezone. Je zorgt er samen met je collega’s in het gebied of huis voor dat de bezoekers een onvergetelijk avond hebben. Walibi Holland bepaalt op basis van ingevoerde gegevens of je auditie mag komen doen. Tijdens de auditie wordt gekeken naar acteertalent, inzet, het vermogen om aanwijzingen toe te passen en enthousiasme. Mocht je worden aangenomen ontvang je van Walibi Holland een rolomschrijving, een hele dag trainingen en try out voordat de Halloween Fright Nights beginnen. Je wordt gekoppeld aan een teamleider die je gedurende de avonden begeleid en je helpt het beste uit je rol te halen. Voor deze functie zoekt het park mensen met een goede dosis enthousiasme, inzet en inlevingsvermogen. Acteerervaring is niet vereist. Precieze trainingsdata en data van de try outs zijn nog niet bekendgemaakt.

Productieondersteuning
De productionele rollen ondersteunen de teamleider bij de totale productie van een haunted house of scare zone. Men kan zich opgeven als doorman, flashlightwaver of scanner.
Als doorman ben je verantwoordelijk voor het toelaten van de bezoekers tot een Hanted House. Als Flashlightwaver ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezoekers en zeker voor die van de acteurs in jouw Haunted House. Jij zorgt voor een goede doorstroming en helpt bezoekers waar nodig. Natuurlijk verlies je de acteurs nooit uit het oog. Tevens ben je de oren en ogen van de teamleider, regelt pauzes en verzorgt de acteurs. Jij weet ten alle tijden wat er speelt in het Haunted House en bent flexibel inzetbaar. Als scanner ben je het eerste contact met de bezoekers van een Haunted House. Je scant niet alleen de kaartjes maar beantwoordt ook vragen, neemt angsten weg of wakkert deze juist aan en houdt de verschillende tijdvakken in de gaten waarop bezoekers naar binnen mogen.

Technische ondersteuning
Als technische ondersteuning van een Haunted House ben jij verantwoordelijk voor het technisch beheren van het spookhuis. Je start het spookhuis op, checkt of alle aansturing en techniek werkt, verhelpt beschadigingen aan decor en props en en draagt het over aan de teamleider. Gedurende de avond signaleer en controleer je constant het spookhuis op onregelmatigheden en lost dit snel en adequaat op. Je houdt nauw contact met de teamleider en beveiliging en ondersteunt waar nodig. Voor deze functie vraagt Walibi Holland iemand met technisch inzicht en twee rechterhanden.