Efteling introduceert ‘Efteling Midzomernacht’ op 20 juni

Efteling logoDe Efteling introduceert op zaterdagavond 20 juni een nieuw, exclusief event: ‘Efteling Midzomernacht’. In aanloop naar de langste dag van het jaar is de Efteling voor één avond in een nieuw, intiem en hip event te beleven als nooit tevoren. Vanaf 19.30 uur opent het park haar poorten voor een exclusieve avond in festivalsfeer, vol mystiek, relaxte beats en poëtische betovering. Er zijn kleine loungeterrassen met hapjes en cocktails en rollende keukens op onverwachte plekken. Alle attracties zijn de hele avond geopend en als de schemering invalt, wordt de natuur magisch verlicht. Tegen twaalf uur ‘s nachts begint op een aantal pleinen rondom een meiboom een Midzomernacht viering. Daarmee luiden bezoekers, elfjes en trollen het begin van de zomer in. De avond wordt om 00.30 uur op bijzondere wijze gezamenlijk besloten. Voor ‘Efteling Midzomernacht’ zijn speciale tickets beschikbaar.

Nieuw event voor nieuwe doelgroep
Fons Jurgens, Voorzitter Raad van Bestuur, licht toe waarom de Efteling ‘Efteling Midzomernacht’ lanceert: “Deze festivalachtige avond past wonderwel bij de Efteling waar verhalen, legenden en nu ook internationale tradities tot leven komen. In 2020 willen wij vijf miljoen bezoekers per jaar trekken. Daartoe moeten we nieuwe doelgroepen aanspreken en bezoekers verleiden vaker naar de Efteling te komen. Met dit event willen we twintigers met hun vriendenkring een heel nieuwe Efteling, in hippe setting laten ontdekken. Het wordt een bijzondere beleving, totaal anders dan onze bezoekers gewend zijn.”

Midzomernacht