Bekendmaking winnaar prijsvraag Toverland

Attractiepark Toverland logoHoera, de winnaar van de twee vrijkaarten voor Toverland is uitgekozen! We bedanken iedereen die mee heeft gedaan met deze prijsvraag voor de inzendingen. Zoals beloofd op 15 maart maken wij de winnaar bekend. En de winnaar van deze prijsvraag is geworden: Gerben Kraai! Gerben van harte gefeliciteerd met je twee gratis vrijkaarten. Wil je ons je adresgegevens doorgeven via prijsvraagtoverland@rockydebever.nl ? Dan sturen we je de kaarten zo snel mogelijk toe. Heb je meegedaan met deze actie maar heb je niet gewonnen? Wees niet getreurd, we hebben nog een andere prijsvraag bij WinningSunday waaraan je mee kunt doen. Wat dacht je van twee gratis vrijkaarten voor Avonturenpark Hellendoorn? We zien je inzending graag tegemoet!

Boosterbike