Diamond ThemePark Awards 2015 begonnen

Diamond Themepark Awards logoEr kan weer gestemd worden bij de Diamond ThemePark Awards! De Diamond ThemePark Awards is sinds 2010 een jaarlijks terugkerende verkiezing waarbij voornamelijk Belgische en Nederlandse attractie- en dierenparken beoordeeld worden in verschillende categorieën. In totaal zijn er dit jaar weer een hoop verschillende parken genomineerd voor de Diamond ThemePark Awards. Er kan tussen 21 maart en 19 april gestemd worden door jou! Bekijk hieronder de genomineerde parken en stem op jouw favoriet.

Beste pretpark Nederland/België 
Attractiepark Slagharen, Efteling, Attractiepark Toverland, lopsaland De Panne, Bellewaerde, Walibi Belgium, Bobbejaanland en Walibi Holland.

Beste attractie Nederland/België 
Anubis the Ride (Plopsaland De Panne), Psyke Underground (Walibi Belgium), Goliath (Walibi Holland), Sledgehammer (Bobbejaanland), Joris en de Draak (Efteling) en Troy (Toverland).

Meest kindvriendelijke park Nederland/België 
Attractiepark Toverland, Boudewijn Seapark, Bellewaerde, Efteling, Bobbejaanland en Plopsaland De Panne.

Park met leukste thrills Nederland/België
Attractiepark Slagharen, Efteling, Attractiepark Toverland, Walibi Belgium, Bobbejaanland en Walibi Holland.

Uiteraard zijn er nog veel meer genomineerde parken waarop gestemd kan worden. Een totaaloverzicht vind je hier. Stemmen kan op de eigen website van de Diamond ThemePark Awards. En ze hebben ook een eigen Facebookpagina waarop alle nieuwtjes bekendgemaakt worden.