WinningSunday prijsvraag: win gratis kaarten voor Hellendoorn!

Avonturenpark Hellendoorn 2015 logoHet is bijna zo ver en dan openen de Nederlandse attractieparken! Om dit te vieren geeft Rocky de Bever vijf weken lang gratis kaarten weg voor diverse Nederlandse attractieparken! De eerste twee winnaars van de prijsvraag Julianatoren en Slagharen zijn al benoemd. De prijsvragen van gratis kaarten voor Toverland en voor Walibi Holland lopen op het moment nog. En deze week geven we twee gratis kaarten weg voor Avonturenpark Hellendoorn! Wat moet je doen om te winnen? Lees gauw verder en kom erachter hoe je deze twee gratis kaarten kan winnen.

Wat moet je doen om te winnen? De volgende prijsvraag beantwoorden.

‘Avonturenpark Hellendoorn beschikt over de eerste en oudste boomstamattractie van Nederland, maar wat is de huidige naam van deze attractie?‘

Weet jij het goede antwoord? Mail ons dan het goede antwoord via prijsvraaghellendoorn@rockydebever.nl en wie weet sturen wij jou deze twee vrijkaarten op! Vergeet ook niet je naam en adresgegevens te vermelden zodat wij je de kaarten op kunnen sturen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot en met 12 april. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.

DSC_0037 (Kopie)

10 thoughts on “WinningSunday prijsvraag: win gratis kaarten voor Hellendoorn!

Comments are closed.