Walibi Belgium klaar om aan 40e seizoen te beginnen

Walibi-Belgium-Logo-Liggend1Walibi Belgium blaast dit jaar 40 kaarsjes uit en heeft een aantal verrassingen in petto voor de bezoekers. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn daarom volop aan de gang. Dit seizoen investeerde Walibi Belgium 3,2 miljoen euro in, zoals ze zelf zeggen, ‘extra verwennerij’ voor de bezoekers. Een nieuwe 4D-productie, een nieuwe glijbaan in waterpark Aqualibi, vernieuwingen en aanpassingen in restaurants en attracties en tenslotte een volledig nieuwe look voor de befaamde 77 m hoge Dalton Terror.

TEMPO ATTACK : de nieuwe 4D productie van Walibi met Walibi
TEMPO ATTACK, gemaakt door Cube, is de nieuwe kortfilm in vier dimensies van Walibi. In dit verhaal beleven Walibi, Fibi en Marvin een nieuw, verrassend en muzikaal avontuur. De drie hoofdpersonages ontdekken het bestaan van de Zikobox. Een player die de muziek van de hele wereld bevat. Eén ding is duidelijk, aanraken is strikt verboden. Maar, kan Walibi het weerstaan?

Paaseieren zoeken
De lente is er weer. Het is dus tijd om de benen te strekken en de kinderen buiten te laten rennen. Om de traditie van vorig jaar te hervatten, organiseert Walibi Belgium de hele paasvakantie een grote paaseierenzoektocht. In een sprookjesachtig labyrint, moeten de kinderen zigzaggen tussen de konijnen, bloemen en gigantische eieren, raadsels oplossen en op zoek gaan naar de lekkernijen die ze zo graag eten. Wie heeft gezegd dat de klokken maar één dag per jaar moeten komen? Alle dagen tijdens de paasvakantie, van 14u00 tot 16u30. Toegankelijk voor alle kinderen tot 12 jaar.

Het verhaal begon in 1975
Het eerste pretpark in Europa met een uniek toegangstarief ontstond in Waver in juli 1975 onder impuls van een gedreven man, Eddy Meeus. De factor verrassing en innovatie werd snel een vaste waarde voor Walibi Belgium. Waterskiën op het meer, een subtropisch zwemparadijs, de ene duizelingwekkend attractie na de andere… Beetje bij beetje werd Walibi groot, samen met zijn bezoekers. Ook op internationaal vlak staat de naam gelijk aan een onvergetelijke dag gevuld met  onvergetelijke emoties voor de hele familie. Zo bestaan er ook twee Walibi pretparken in Frankrijk en één in Nederland. Walibi Belgium begint aan een nieuw tijdperk maar is vastberadener dan ooit om verbazing in de ogen van de bezoekers te blijven wekken.