WinningSunday prijsvraag: win gratis kaarten voor Toverland!

Het is bijna zo ver en dan openen de Nederlandse attractieparken! Om dit te vieren geeft Rocky de Bever vijf weken lang gratis kaarten weg voor diverse Nederlandse attractieparken! Vorige week zijn we gestart met een prijsvraag voor twee gratis kaarten voor Slagharen. Deze week geven we twee gratis kaarten weg voor Toverland! Wat moet je doen om te winnen? Lees gauw verder en kom erachter hoe je deze twee gratis kaarten kan winnen.

Wat moet je doen om te winnen? De volgende prijsvraag beantwoorden.

‘Toverland krijgt in 2015 een nieuwe attractie. Wat is de naam van deze attractie met Oostenrijks tintje?‘

Weet jij het goede antwoord? Mail ons dan het goede antwoord via prijsvraagtoverland@rockydebever.nl en wie weet sturen wij jou deze twee vrijkaarten op! Vergeet ook niet je naam en adresgegevens te vermelden zodat wij je de kaarten op kunnen sturen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot en met 29 maart. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.

Dwervelwind

 

5 thoughts on “WinningSunday prijsvraag: win gratis kaarten voor Toverland!

  1. de attractie heet de woudracer denk ik ik hoop dat ik win want ik ben nog nooit naar een pretpark gegaan want het te duur is ik zou heel blij zijn

  2. de Attractie heet Maximus’ Blitz Bahn,als ik zou mogen winnen,dan gaat mijn zoontje compleet uit zijn bolletje,hij wilt hier zo graag heen!!!!

  3. Maximus’ Blitz Bahn noemt de attractie, zou super zijn om met ons gezinnetje een mooie dag te beleven bij jullie xx

  4. lekker handig om het antwoord hier te geven, terwijl duidelijk wordt aangegeven dat je die moet doormailen.

Comments are closed.