Drayton Manor vertoont 4D Yogi Beer film in 2015

Drayton Manor logoHet Engelse attractiepark Drayton Manor, gelegen bij Tamworth, Staffordshire, gaat in 2015 een gloednieuwe 4D film over de beer Yogi vertonen in het theater. De film komt uit ter ere van de 65e verjaardag van het Engelse attractiepark. De film zal vanaf 21 maart vertoond worden tot en met 1 november wanneer het seizoen eindigt. 

Yogi, vriendje Boo Boo en alle andere vriendjes van Yogi zullen in de film te zien zijn. Tijdens de film zullen er diverse special-effects voorbijkomen die de beleving moeten versterken. Colin Bryan, de directeur van Drayton Manor, vertelt vol trots: ‘Deze film is een geweldige aanrader voor iedereen die ons park komt bezoeken. Yogi en zijn maatje Boo Boo zullen schitteren in deze 12 minuten durende film welke ondersteund wordt door een hoop special-effects. Onze bioscoop vertoont geweldige voorstellingen voor zowel jong als oud en voor de 65e verjaardag van ons park wilden we een extra speciale film uitbrengen. 

Yogi Bear film poster