Six Flags Mexico opent SkyScreamer

Six Flags Mexico logoSix Flags Mexico heeft vanaf nu een nagenoeg exacte kopie van de SkyScreamer in Six Flags New England. Het Mexicaanse Six Flags park heeft de nieuwe attractie vanaf nu officieel geopend en in gebruik genomen. De attractie is feestelijk geopend onder toeziend oog van een Mexicaanse rockband. Sinds de aankondiging van deze nieuwe attractie in augustus 2014 hebben we er niet veel meer van gehoord. De meeste media-aandacht is toch naar de grotere projecten in de Verenigde Staten gegaan. Maar deze attractie mag beslist niet vergeten worden!

De Mexicaanse Rockband Moderatto, afkomstig uit Mexico Stad, heeft de attractie geopend. Ze kwamen aanrijden op motoren en poseerde vervolgens voor de fans. Nadat de druk op de knop gegeven was barstte het applaus los. De band kroop zelf ook in de attractie om de rit mee te maken op grote hoogte. De Sky Screamer in Six Flags Mexico is 73 meter hoog en slingert de bezoekers ongeveer 55 km per uur in de rondte. Op de foto’s is te zien dat de attractie een rode kleur heeft. Wanneer het bouwwerk verder de hoogte ingaat, gaat het rood over in wit en tenslotte in groen zodat de kleuren van de Mexicaanse vlag gerepresenteerd worden in de SkyScreamer.