Nieuwe achtbaan Knoebels bereikt hoogste punt

Knoebels logoHet Amerikaanse attractiepark Knoebels een tijdje terug een teaser van de nieuwe achtbaan Impulse op YouTube geplaatst. Dat meldt de website NewsPlusNotes.Toen leek het nog een heel eind weg voordat de achtbaan overeind zou staan zoals hij in het filmpje staat. Inmiddels zijn de bouwwerkzaamheden al bijna afgerond en heeft Impulse het hoogste punt bereikt! Dat meldde het Amerikaanse park zelf op Facebook. Kijk snel verder voor wat foto’s van de bouwplaats en over de specificaties van deze nieuwe achtbaan.

Impulse is een Tower Launch Coaster die gebouwd wordt door de Duitse firma Zierer. De ride zal bijna 30 meter hoog worden, een maximale snelheid van 90 km per uur bereiken en bijna 625 meter lang zijn. Er kunnen acht mensen in twee rijtjes van vier plaatsnemen in de achtbaankarretjes. De achtbaan werd in maart aangekondigd en moet ergens in 2015 openen. Impulse zal vlakbij de attracties Boat Tag enBumper Boats komen te staan. In 2013 werd er ook al een nieuwe attractie aan het attractieaanbod van het park toegevoegd: de 45 meter hoge Stratosfear deed zijn intrede in het park.