In Heide Park in 2015: de Express Butler

Heide Park logoHet Duitse attractiepark Heide Park nabij Soltau presenteert komend seizoen een nieuw concept: de Express Butler. Met de Express Butler heb je de mogelijkheid om tegen betaling de wachttijden te verkorten en/of gebruik te maken van een virtuele wachtrij. De Express Butler lijkt erg op de FastLane in Walibi Holland. Het systeem bestond al in Heide Park maar het is hier en daar aangepast. In het verleden had men drie verschillende varianten van deze service, dat worden er nu vier. Lees snel verder voor de services en de prijzen

  1. Express Butler Brons – € 20,- per persoon. Het verkort de wachttijd niet fysiek, maar hier maak je gebruik van een virtuele wachtrij. Dus in de tijd dat je virtueel in de rij staat kun je ook gewoon in een andere attractie stappen. Slechts eenmaal per attractie mogelijk. Kijk onderaan voor de deelnemende attracties.
  2. Express Butler Silver – € 30,- per persoon.De wachttijd wordt in de real life wachtrij met 50 procent verkort. Slechts eenmaal per deelnemende attractie mogelijk.
  3. Express Butler Gold – € 42,- per persoon. De wachttijd wordt hierbij in de virtuele wachtrij met 50 procent verkort. Je hoeft dus weer niet in de rij te staan! Kan onbeperkt gebruikt worden op alle deelnemende attracties.
  4. Express Butler Platinum € 72,- per persoon. De wachttijd wordt hierbij in de virtuele wachtrij met maar liefst 90 procent verkort. Je hoeft dus weer niet in de rij te staan! Kan onbeperkt gebruikt worden op alle deelnemende attracties.

De Express Butler is niet bij elke attractie in het park te gebruiken. De attracties die deze service ondersteunen zijn Flucht der Demonen, Colossos, Octopus, Desert Race, Big Loop, Limit, “Scream” , Schweizer Bobbahn, Grottenblitz en de Wildwasserbahn.