Maya de Bij krijgt eigen zone in Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt logoPlopsa Indoor Hasselt krijgt er binnenkort een nieuwe speelzone bij. Deze nieuwe zone staat geheel in het teken van het populaire tv-karaktertje Maya de Bij. Het vrolijke bijtje verwelkomt voortaan al haar vriendjes in Maya’s Wereld. Kinderen wanen zich tussen levensgrote bloemen, ontdekken Maya-attracties en genieten van de wondermooie natuurwereld van Maya de Bij.

We zijn erg blij dat we Maya een vaste stek kunnen geven in Plopsa Indoor Hasselt. De kleurrijke wereld van Maya, herkenbaar uit de serie en de eerste langspeelfilm, spreekt jong en oud aan.’ zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa-groep. Om dit te vieren organiseert Plopsa Indoor Hasselt op 20 en 21 december een heus Maya Weekend. Op het programma: ontmoetingen met Maya de Bij, dansen met Maya onder dwarrelende sneeuwvlokjes en een speciale Maya Show in het theater. Op het einde van de dag worden alle kids getrakteerd op een leuke Maya-verrassing…