Walibi Belgium nu ook ’s winters open

Walibi-Belgium-Logo-Liggend1

Winters het pretpark  openen. Het lijkt wel een trend want na onder andere de Efteling, Plopsaland De Panne en Europa-Park laat nu ook Walibi Belgium weten dat het park deze winter onder de naam Winter Kids Park geopend is voor publiek. Anders dan bij de eerder genoemde parken betreft het bij Walibi Belgium een beperkte opening waarbij het waterpark Aqualibi geopend is en daarbij ook een beperkt gedeelte van het attractiepark zelf open.

Het Winter KidsPark telt een vijftal kinderattracties die het park voor de gelegenheid naar de ingangszone verplaatst heeft. Verwacht dus geen ritje te kunnen maken in een grote achtbaan of een andere grote attractie van formaat. Het Winter KidsPark is vooral een uitbreiding zijn op het, bijna, permanent geopende Aqualibi. De attracties zijn open op elke zaterdag en zondag van november en december en tijdens de kerstvakantie van 10.00 uur tot 18.00 uur. Wie Aqualibi deze winter bezoekt heeft daarbij echter niet automatisch toegang tot het Winter KidsPark, voor beide parken dient namelijk apart betaald te worden. Het mini-attractiepark is volledig gratis voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar, wie jonger is mag binnen voor 5 euro aan de kassa of 3 euro online.