Kings Island kondigt nieuwigheden voor 2015 aan

Kings Island logoKings Island krijgt er in 2015 enkele nieuwigheden bij, dat maakte het park onlangs bekend aan de Amerikaanse pers. Vooral het  kindergedeelte van het park, Planet Snoopy, krijgt een fikse opknapbeurt qua attracties. Zo wordt de verouderde attractie Snoopy’s Splash Dance, een waterspeeldoolhof, gesloopt zodat er plek ontstaat voor twee nieuwe junior-rides. Daarnaast zal Kings Islands een enorme vestiging van Starbucks krijgen, de grootste in het midwestelijke gedeelte van de Verenigde Staten.

Woodstock Gliders
Snoopy’s Splash Dance wordt straks gesloopt. In ruil daarvoor krijgen de gasten er twee nieuwe attracties bij. De eerste attractie heet Woodstock Gliders, een soort swingride met vliegtuigjes waarbij je zelf de vleugels kunt bedienen waardoor het vliegtuigje heen en weer schommelt. Zowel de vleugels aan de voorkant als aan de achterkant van het toestel zijn bedienbaar. Zo is het voor de gasten mogelijk om de rit zelf zo rustig of intens mogelijk te maken. Er zijn veertien vliegtuigjes met elk plaats voor twee personen.

Snoopy’s Space Buggies
De tweede nieuwe attractie is er eentje van Italiaanse makelaardij. Zamperla gaat de Snoopy’s Space Buggies bouwen. Deze attractie is weggelegd voor de jongere bezoekers van het park. De Space Buggies zijn een soort raketjes die zachtjes op en neer kunnen bewegen tijdens de ronddraaiende rit. Er zijn zes raketjes die elk plaats kunnen bieden aan maximaal vier personen. Zowel de Woodstock Gliders als de Space Buggies komen op de plek te staan waar nu het waterdoolhof staat. Daarnaast wordt het theater in het kindergedeelte ook gesloopt. Er komt een kinderboerderij voor in de plaats.

Kings Island 2015 Capital Artwork

Starbucks
Kings Island gaat ook op eet- en drinkgebied wat aanpassingen verrichten. Zo wordt de huidige vestiging van Starbucks verplaatst naar een locatie nabij de hoofdingang. Deze Starbucks wordt de grootste vestiging in het midwestelijke gedeelte van de Verenigde Staten: de maximale capaciteit ligt op 219 personen! Ook komt er een groot terras buiten waarbij gasten uitzicht krijgen op de Eiffeltoren en de grote fontein in het park.

Andere eetgelegenheden
De International Street Fudge and Candy Shop wordt omgedoopt tot Sweet Spot en zal ook een make-over krijgen. Het wordt voor gasten straks mogelijk om door een glazen venster te bekijken hoe het snoepgoed gemaakt wordt in de winkel. Tevens komt er in Kings Islang een Yogurt Plus store, een winkel waarin achttien verschillende smaken yoghurt gecombineerd kunnen worden met eindeloos veel toppings. Bij de Funnel Cake kraam kunnen gasten straks ook door een glazen venster de werkzaamheden bekijken. Als kers op de taart komt er ook nog een Coca Cola winkel en zal de picknickplaats een make-over krijgen.

Kings Island 2015 Starbucks