Walibi Belgium introduceert ook nieuwe Haunted House

Walibi-Belgium-Logo-Liggend1Niet alleen in Walibi Holland is dit jaar tijdens de Halloween Fright Nights een nieuwe Haunted House geïntroduceerd, ook Walibi Belgium brengt twee nieuwe Haunted Houses op de markt tijdens de Halloween Nocturnes. In totaal telt het Halloween evenement in Walibi Belgium zeven spookhuizen en zes scarezones. Aan het evenement doen ongeveer 150 scareactors mee.

Dit jaar is het thema ‘Zombies vs. Vampires’. Vanaf 18 oktober zijn gasten welkom op de Halloween Nocturnes in Walibi Belgium. Het park verwacht dat er zo’n 100.000 extra bezoekers bovenop het gewone bezoekersaantal naar het park komen. Voorgaande jaren was het park vanwege de drukte al meerdere malen uitverkocht. Daarom is er gekozen om het evenement op nog meer dagen te organiseren. De nocturnes vinden plaats op 18, 19, 25, 26, 27, 28, 29, 30 en 31 oktober en op 1 en 2 november. De nocturnes waarbij het park open is tot 21.00 uur vinden plaats op 18, 25, 26, 29, 30 en 31 oktober en op 1 november.

De twee nieuwe Haunted Houses heten Asylum en Panic House 4D. Asylum is een oud herenhuis met vele geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen. Het huis herbergt een laboratorium waar onsterfelijke wezens gecreëerd worden. Wetenschapper Igor is al jaren op zoek naar de ultieme kruising tussen zombies en vampieren. Ontdek zijn laboratorium en het monster dat hij geschapen heeft in Asylum! In Panic House 4D wordt omschreven als een horrorbioscoop. Gasten worden verzocht om een 3D-bril te dragen waarna de reis naar de meest lugubere plekken begint.