Walibi Holland gaat locatie nieuwe coaster onthullen

Walibi Holland logoWalibi Holland gaat vanmiddag aan een select groepje fans de locatie van de nieuwe coaster, die er in 2016 moet komen, onthullen. Tijdens dit uitje krijgen bezoekers ook een kijkje achter de schermen. Liefhebbers kunnen zich nog tot 12 uur deze middag aanmelden voor een bezoekje aan het attractiepark in de Flevopolder.

Daarnaast kunnen de bezoekers een exclusieve rit in Xpress: Platform 13 krijgen. Er zitten geen verdere kosten aan dit uitje verbonden. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar socialmedia@walibiholland.nl. Een speciale gratis pendelbus rijdt tussen station Harderwijk en het attractiepark en zal om 15 uur vertrekken vanaf station Harderwijk. De speciale middag duurt tot ongeveer 17 uur. Vol is vol laat het park op social media weten. Eddie de Clown is vanmiddag misschien ook wel aanwezig laat hij weten op social media.

Mack Rides
Wat voor coaster er precies vanaf 2016 in de Flevopolder staat wil Walibi Holland nog niet zeggen. Wel deelt het park mede dat het een achtbaan van Mack Rides zal worden, een Duitse attractiefabrikant. Sinds 1920 bouwt het bedrijf achtbanen. Enkele recente attracties van Mack zijn de in 2014 geopende splashbattle Ankor in het Spaanse PortAventura, de in 2014 geopende launched coaster Helix in het Zweedse Liseberg en de in 2012 geopende spinning coaster Dwervelwind in Toverland. Maar Mack is wereldwijd actief.

Uit eigen fabcricagehal
De familie Mack is tevens eigenaar van het Duitse Europa-park dat, niet geheel onverwachts, tjokvol staat met attracties uit de eigen fabricagehal. En dat zijn aardig spectaculaire attracties zoals de megacoaster Blue Fire of de onlangs geopende power coaster Arthur in het koninkrijk van de Minimoys. We hopen natuurlijk allemaal op een spannende coaster in Biddinghuizen. Ben je benieuwd wat voor soort achtbanen Mack allemaal maakt? Lees dan ons eerdere artikel over de nieuwe coaster voor Walibi Holland.