Win een unieke rol als scare actor tijdens Halloween in Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland logoHeb jij altijd al eens in de huid van een monster willen kruipen en mensen de stuipen op het lijf willen jagen? Dat kan nu in Toverland! Op 17, 18, 24, 25, 31 oktober en 1 november breekt vanaf 19:00 uur de hel los in Toverland tijdens de Halloween Nights. Het park is tijdens deze zes avonden geopend tot 23:00 uur. Het park is opgedeeld in verschillende scarezones met bijpassende thematisering, muziek en angstaanjagende figuren. Nieuw dit jaar zijn het Labyrinth of Hell en de Zombie Zone.

Toverland verloot twee plekken als scare actor voor de nieuwe zone: Labyrinth of Hell, tijdens de Halloween Nights in Toverland, op vrijdag 24 oktober en zaterdag 1 november. Voor iedereen die het aandurft en over het nodige acteertalent beschikt, is dit een unieke kans. De angstaanjagende acteurs kunnen zich nomineren door een filmpje van zichzelf te maken als zelf bedacht karakter. De link naar het YouTube filmpje en een foto mogen opgestuurd worden naar marketing@toverland.nl voor 1 oktober.

Voorwaarden voor deelname:

  • Je bent ouder dan 18;
  • Je bent beschikbaar voor een Scare Training/ auditie op dinsdag 7 óf vrijdag 10 oktober van 19:30 – 21:30 uur;
  • Je bent beschikbaar tijdens de Halloween Nights op vrijdag 24 oktober en zaterdag 1 november, van 15:00 uur – 23:30 uur.