Heide Park bouwt zwembad en kinderattractie

Heide Park logoHet Duitse attractiepark Heide Park nabij Soltau wil zich vanaf volgend jaar wat meer op families met kinderen richten. Afgelopen tijd is er met de komst van de Wing Coaster en omgebouwde hippiebusjes natuurlijk wat meer aan de volwassenen gedacht. Daarom komt Heide Park in 2015 met twee nieuwigheden: een zwembad met sauna in het hotel Port Royal en er wordt ook een kinderrijschool gebouwd in het park. 

De kinderrijschool zal de naam Wüstenflitzer gaan dragen, letterlijk vertaald woestijnracer. Deze attractie moet vanaf het begin van het seizoen 2015 openen en richt zich op kinderen tussen vier en tien jaar. In deze attractie komen kinderen op een kindvriendelijke manier in aanraking met de verkeersregels. Als ze geslaagd zijn in de rijschool wordt er aan de jonge chauffeurs een heus kinderrijbewijs uitgegeven. Wüstenflitzer komt te liggen in de buurt van de Desert Race.

Ook het themahotel Port Royal krijgt een uitbreiding. Er komen ergens in 2015 een klein indoor waterpark met enkele glijbanen, een plonsbad voor kinderen, een groot zwembad en een sauna bij het hotel. Gasten van het hotel kunnen dan gebruikmaken van deze faciliteiten. Afgaande op de concepten krijgt het zwembad echter geen piratenthema, maar zal het oosters geïnspireerd zijn. Wanneer het zwembad en de kinderrijschool precies openen is nog niet bekend.