Mysterieuze paaltjes in Toverland: einde Woudracer?

Attractiepark Toverland logoAfgelopen weekend zijn er in Toverland fluorescerend oranje houten paaltjes gespot door bezoekers. Zou het einde van de bobsleebaan Woudracer dan toch spoediger komen dan in eerste instantie gedacht werd? Toverlandfansite maakte enkele kiekjes van de felgekleurde plaatjes met cijfers erop. Kijk snel verder voor meer.

Looopings.nl vermoedde in mei al dat de bobslee gesloopt zou worden om plaats te maken voor een nieuwe attractie. Niet veel later gaf de directeur van Toverland, Caroline Kortooms herself, toe dat de Woudracer in de toekomst tegen de vlakte gaat en plaats zal maken voor een soortgelijk exemplaar. Wat voor soort attractie het gaat worden is nog even afwachten. Toverland heeft nog geen verdere details bekendgemaakt over een nieuwe attractie in 2015.