Op een na drukste dag ooit in Toverland

Attractiepark Toverland logoAttractiepark Toverland heeft op 13 augustus, tijdens de vierde midzomeravond, bijna 11.000 bezoekers ontvangen . Ondanks de drukte in het park, bleven de wachttijden bij attracties beperkt.

Het grote aantal bezoekers is volgens Toverland vooral te danken aan de reeds succesvol gebleken midzomeravonden in het park en de opening van acht nieuwe attracties afgelopen jaar. Daarnaast speelde het weer natuurlijk ook een rol. Een mooie, zonnige en droge dag! Woensdag 20 augustus is de laatste midzomeravond van dit jaar, ook deze wordt net zoals de andere midzomeravonden spetterend afgesloten met een magische vuurwerkshow! Om extra lang te kunnen genieten heeft het park daarnaast tot en met 22 augustus een dagelijkse zomeropenstelling tot 19.00 uur.

In 2013 steeg het bezoekersaantal in het park met bijna 24 procent. Toverland heeft er alle vertrouwen in om de positieve lijn van 2013 door te zetten en verwacht de groei naar ruim 660.000 bezoekers dit jaar te behalen.