Website Halloween Fright Nights 2014 online

Logo HFN 2014Vandaag is de website van de Halloween Fright Nights 2014 in Walibi Holland eindelijk online gegaan! En dat betekent dat de toegangskaarten weer aangeschaft kunnen worden. Dit jaar is het thema ‘You’ll wish it was a nightmare!’ geworden. Bloeddorstige zombies, sadistische dokters, hongerige freaks, ronddwalende geesten en Eddie de Clown zitten je achterna. Ze willen maar één ding: jouw leven! Badend in het zweet word je wakker. Gelukkig, het was een nachtmerrie. Of toch niet?

Ook is er dit jaar een nieuwe haunted house op de markt gebracht: Jefferson Mansion. Het verhaal dat bij deze nieuwe haunted house hoort gaat over het oproepen van geesten in een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden? Dat valt waarschijnlijk te ontdekken in deze nieuwe haunted house! Eddie’s Funhouse of Fear is door de komst van dit spookhuis helaas verdwenen. Jammer want dat was een goede haunted house.

Gelukkig zijn The Villa, Haunted Holidays en natuurlijk Psycho Shock wel weer present op het evenement. Over de Scare Zones en de shows tijdens de Halloween Fright Nights is helaas nog geen informatie bekend. Van 10 t/m 31 oktober, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18.00 tot 23.00 uur, tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland worden nachtmerries werkelijkheid. Het park wordt overgenomen door freaks met kettingzagen en roestige bijlen. Kaarten zijn enkel in de webshop verkrijgbaar en de kosten voor een regulier ticket zijn € 35,50 per stuk. Ook worden er weer all-you-can R.I.P. tickets verkocht. Deze kosten € 104,95 per stuk.

Geest