Verrückt eindelijk geopend

Schlitterbahn Kansas City logoSchlitterbahn Kansas City heeft ongeveer anderhalve maand na de geplande openingsdatum ’s werelds hoogste waterglijbaan Verrückt eindelijk geopend voor het publiek. Op 9 juli was de mediadag en op 10 juli opende de attractie voor het publiek. De 51,38 meter hoge waterglijbaan zou op 23 mei al geopend moeten zijn. Schlitterbahn heeft de openingsdatum twee keer moeten verschuiven. Eerst zou Verrückt op 5 juni geopend worden, later stond de datum op 29 juni wegens technische problemen. De transportband die de bootjes omhoog takelt werkte niet. Ook moesten er meer veiligheidsmaatregelen getroffen worden. Zo is er een net over de gehele waterglijbaan gespannen die de bezoekers moet beschermen. Bezoekers roetsjen immers met topsnelheid van ongeveer 105 k/m per uur naar beneden.