Vanaf 5 juli: Clown City Stuntshow in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn logoVan zaterdag 5 juli t/m zondag 31 augustus is een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn extra spannend met de spectaculaire en duizelingwekkende zomershow: De Clown City Stuntshow. Een unieke groep acrobaten uit Zuid-Amerika en Nederland geeft tot vier keer per dag een spectaculair optreden dat bestaat uit twee disciplines: high diving en trampoline wall. Durf jij te kijken?

Zoiets spectaculairs heb je nog nooit gezien! Atletische clowns die duizelingwekkende stunts uitvoeren met trampolines en van een adembenemende hoogte van twintig meter in een slechts drie meter diep bassin springen. Laat je verbazen en verrassen tijdens de weergaloze zomerstuntshow in Avonturenpark Hellendoorn van zaterdag 5 juli t/m zondag 31 augustus.

Ook deze zomer kunnen bezoekers weer genieten van deze spectaculaire Stuntshow. De acrobaten laten verbluffende trucs zien en laten jong en oud op het puntje van hun stoel zitten. Het magische team, bestaande uit vijf Brazilianen en drie Nederlanders, treedt van 5 juli t/m 31 augustus iedere dag op met een 20 tot 25 minuten durende stuntshow. De show is gratis toegankelijk voor bezoekers van het park.