Nieuw bezoekersrecord voor Plopsaland De Panne tijdens het pinkstersweekend

De zomerse temperaturen tijdens het pinksterweekend lokten heel wat bezoekers naar de Plopsaland De Panne. Afgelopen weekend genoten meer dan 31.600 bezoekers van een dagje Plopsa-plezier in Plopsaland de Panne. Daarmee noteert het attractiepark een stijging van 53 % in vergelijking met het pinksterweekend van 2013. Hiermee verbreekt Plopsaland De Panne het record van 2010.

‘Het zomerseizoen van Plopsaland De Panne is heel goed van start gegaan. Na de schitterende paasvakantie, zorgt nu ook het pinksterweekend voor een record. Het mooie weer was een bijkomende troef om Plopsaland te bezoeken. We zijn uiterst tevreden met deze opkomst.’ vertelt parkmanager Wim Wauters. Kaatje, Kamiel en Viktor legden tijdens dit pinksterweekend hun fans in de watten. Iedere dag werden ze getrakteerd op een spetterende liveshow, Meet & Greets en een discoparty in hun themazone ‘De Wereld van Kaatje’. Daarnaast genoten bezoekers van meer dan 50 spannende attracties en de Maya Show.