Dj Alvaro complementeert line-up Out of Control

Walibi Holland logoDe volledige line-up van het festival Out of Control is bekend. Mr Polska, Psyko Punkz, Ronnie Flex, Dirtcaps, Moombahteam, Artistic Raw en Alvaro zijn inmiddels bevestigd. Ook DJ Erik Arbores, die de track Xpress voor Walibi Holland heeft geproduceerd, zal draaien tijdens het festival. Als laatste werd DJ Alvaro vastgelegd.

Out of Control vindt plaats op zaterdag 5 juli in attractiepark Walibi Holland. Tijdens het festival wordt het park getransformeerd naar een festivalterrein waar jongeren, naast alle thrillrides, hard kunnen gaan op de muziek van verschillende dance-artiesten. Van 10.00 tot 23.00 uur hebben bezoekers toegang tot alle attracties van Walibi Holland. Om 18.00 uur start Out of Control en zorgen de artiesten op twee podia voor een geweldige party! De avond wordt gehost door de Avondploeg van Radio 538.

Derde editie
Out of Control vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Wegens het succes van de tweede editie is Out of Control inmiddels uitgegroeid naar een festival met twee podia en een heerlijke chill area waar gasten kunnen bijkomen van het feestgedruis. Een belangrijke doelgroep van het festival is tieners in de leeftijd 14 tot en met 16 jaar. Hiermee speelt Walibi Holland in op de behoefte van deze doelgroep. Tot op heden was er geen festival voor deze groep Teenagers.

dance4life
Walibi Holland en dance4life hebben dit seizoen de handen ineen geslagen. Walibi Holland biedt dance4life een platform om in de doelgroep jongeren onder de aandacht te komen. Tijdens muziekfestival Out of Control is dance4life zichtbaar in het attractiepark.Daarnaast draait dance4life ambassadeur DJ Erik Arbores tijdens Out of Control. Bovendien doneert het attractiepark 1 euro van elk verkocht  ticket voor Out of Control aan dance4life.