Pre-opening Walibi Holland 4 april

Walibi Holland logoWalibi Holland opent dit jaar de deuren op zaterdag 5 april. Wij denken dat het dan hoogstwaarschijnlijk erg druk in het park gaat worden vanwege een primeur: de opnieuw gethematiseerde Xpress. Vanwege de te verwachten drukte opent Walibi Holland het park al een dagje eerder. Op 4 april vindt er speciaal voor abonnementhouders van Walibi Holland een exclusieve pre-opening plaats. Een gedeelte van het park zal dan geopend zijn. Tevens is er een speciaal programma opgezet waarin DJ Erik Abores, producent van het nummer ‘Xpress‘, ook een rol zal spelen.

Abonnementen
Wil jij net als alle andere abonnementhouders ook genieten van een dagje eerder toegang tot het park? Koop dan snel je abonnement online! Bestel je voor 23 maart je abonnement dan profiteer je van 10% korting op de totaalprijs. Bij de aanschaf van een abonnement krijg je ook nog eens eenmalig gratis entree tot Walibi Belgium, Walibi Rhone-Alpes en Walibi Sud Ouest. Daarnaast krijg je diverse kortingscoupons toegestuurd waarmee je voordeel krijgt in Walibi Holland.

Xpress Platform 13
Programma
16:00 Opening van het park
16:15 Opening van de attracties
17:00 Experience Xpress: Platform 13 – Meet en Greet met DJ Erik Abores
19:00 Optreden van DJ Erik Abores
20:00 Afsluiting van de dag

Geopende attracties
– El Condor
– El Rio Grande
– Excalibur
– G-force
– Grande Roue
– Goliath
– Kartbaan
– Kids Kartbaan
– Los Sombreros
– Merlin’s Magic Castle
– Robin Hood
– Skydiver
– Space Shot en Space Kidz
– Tequila Taxi’s en Mini Taxi’s
– Winner’s Circle
– En uiteraard Xpress: Platform 13