WinningSunday: win vrijkaarten voor Attractiepark Slagharen

Slagharen LogoNa het succes van de veertien specials van ThrowbackSunday kwam Rockydebever.nl met een nieuwe special, namelijk WinningSunday! Elke editie van WinningSunday maken wij een prijsvraag bekend. Geef jij het juiste antwoord op deze prijsvraag? Dan maak je kans op diverse vrijkaarten voor een attractiepark in Nederland. Bij onze tweede editie van WinningSunday gaan we vrijkaarten voor Attractiepark Slagharen weggeven. Wil je deze kaarten wel winnen? Lees dan gauw verder wat je moet doen.

Helaas is het pretparkseizoen nog niet begonnen. Maar bij het team van Rocky de Bever begint de stemming er steeds beter in te komen. Om deze voorpret met jullie te delen geven wij namens Attractiepark Slagharen twee keer twee vrijkaarten weg. Deze kaarten zijn het gehele seizoen van 2014 geldig. Wat moet je doen om deze kaarten te winnen? De onderstaande prijsvraag beantwoorden.

‘De parkmascottes van Attractiepark Slagharen zijn de wasberen Randy en Rosie. Randy en Rosie wonen natuurlijk in Attractiepark Slagharen. Maar in wat voor een woning wonen zij?’

Weet jij het goede antwoord? Mail ons dan het goede antwoord via prijsvraag@rockydebever.nl en wie weet sturen wij jou deze twee vrijkaarten op! Vergeet ook niet je naam, adresgegevens en telefoonnummer te vermelden zodat wij je de kaarten op kunnen sturen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot en met 30 maart. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.