WinningSunday: win vrijkaarten voor Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn logoNa het succes van de veertien specials van ThrowbackSunday komt Rockydebever.nl met een nieuwe special, namelijk WinningSunday! Elke editie van WinningSunday maken wij een prijsvraag bekend. Geef jij het juiste antwoord op deze prijsvraag? Dan maak je kans op diverse vrijkaarten voor een attractiepark in Nederland. Bij onze eerste editie van WinningSunday gaan we vrijkaarten voor Avonturenpark Hellendoon weggeven. Wil je deze kaarten wel winnen? Lees dan gauw verder wat je moet doen.

Vandaag publiceerden we een grote special over het nieuwe seizoen van Avonturenpark Hellendoorn. Helaas is het pretparkseizoen nog niet begonnen. Maar bij het team van Rocky de Bever begint de stemming er steeds beter in te komen. Om deze voorpret met jullie te delen geven wij namens Avonturenpark Hellendoorn twee vrijkaarten weg. Deze kaarten zijn het gehele seizoen van 2014 geldig. Wat moet je doen om deze kaarten te winnen? De volgende prijsvraag beantwoorden.

‘Op welke datum opende Avonturenpark Hellendoorn de Tarantula Magica?’

Weet jij het goede antwoord? Mail ons dan het goede antwoord via prijsvraag@rockydebever.nl en wie weet sturen wij jou deze twee vrijkaarten op! Vergeet ook niet je naam en adresgegevens te vermelden zodat wij je de kaarten op kunnen sturen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot 16 maart om 12:00 ’s middags . Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.