JAN Pannenkoekendag in Slagharen

Slagharen LogoOp 5 april, een dag na de grote opening van het park, is het JAN Pannenkoekendag in Attractiepark Slagharen. Wat houdt deze feestelijkheid precies in? Wel, koop eerst een verpakking van JAN pannenkoeken of poffertjes in de supermarkt bij jou in de buurt. Op de verpakking staat een code, die kun je hier invoeren. Draai dan met jouw unieke code aan JAN z’n Rad en maak kans op een uniek VIP arrangement voor de JAN Pannenkoekendag, met als hoogtepunt een etentje voor vier personen in het reuzenrad!

JAN pannenkoeken uiteraard niet mogen ontbreken bij dit etentje. Dat wordt dus lekker smullen met het hele gezin! Daarnaast zijn er ook nog vele andere prijzen te winnen. Zo krijgt elke deelnemer van de actie een tweede toegangskaartje voor Attractiepark Slagharen gratis. En wat dacht je van een weekendarrangement in Attractiepark Slagharen voor vier personen? Allemaal te winnen bij JAN z’n Rad. Deelnemen aan de actie kan nog tot en met 28 maart. Het weekendarrangement en het tweede toegangskaartje gratis zijn nog geldig tot en met 30 juni 2014.

JAN z'n Rad