Air race in Drayton Manor

Drayton Manor logoKomende zomer krijgt het Engelse attractiepark Drayton Manor er een nieuwe attractie bij: een Air race van de Italiaanse firma Zamperla. ‘Het toevoegen van een nieuwe sensationele attractie aan ons aanbod is altijd een spannend gebeuren. Air Race is dan ook een fantastische toevoeging die zonder twijfel geliefd zal zijn bij zowel volwassenen als bij tieners.‘ aldus parkdirecteur Colin Bryan. De attractie zal nagenoeg hetzelfde zijn als de vergelijkbare attractie in Luna-Park

Per keer kunnen er 24 personen plaatsnemen in de attractie. Hierdoor heeft de attractie een capaciteit van ruim 500 personen per uur. Tijdens de rit zweven de bezoekers op ongeveer acht meter hoogte terwijl ze vier G-krachten trotseren. Het bouwen van de attractie kost Drayton Manor ongeveer 1,5 miljoen euro. De Air race wordt geplaatst in het Action Park gedeelte, vlakbij de Shockwave en de Maelstrom, Bekijk hieronder de foto’s die weergeven hoe de attractie er ongeveer uit zal zien.