Plopsa Indoor Coevorden viert carnaval met Bobo

Plopsa-Indoor-Coevorden-Logo-300x135Tijdens de voorjaarsvakantie viert Plopsa Indoor Coevorden carnaval. Op 21, 22, 23 en 24 februari zet Bobo het pretpark op stelten met een knettergekke liveshow. Van 15 februari tot en met 2 maart viert Plopsa Indoor Coevorden carnaval. De Plopsa-clown, Bumba en hun vrienden vermaken de bezoekers en dansen samen in een kleurrijke confettiregen.

Maar ook Bobo komt dit jaar carnaval vieren in het indoorpretpark. Het blauwe konijn geeft op 21, 22, 23 en 24 februari een liveshow waarin hij al zijn bekendste liedjes zingt. Tickets kunnen gekocht worden via de webshop. Een ticket geeft toegang tot de meer dan twintig indoorattracties en het optreden van Bobo. Prijzen zijn: zestien euro voor personen groter dan één meter, tien euro voor kinderen onder de één meter en gratis voor kinderen onder de 85 centimeter.