Succesvolle kerstvakantie voor Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa-Indoor-Coevorden-Logo-300x135Plopsa Indoor Coevorden blikt terug op een succesvolle kerstvakantie. Het pretpark noteert een stijging van zeven procent in vergelijking met de kerstvakantie in 2012. Maar liefst 24.000 Plopsa-fans genoten tijdens de voorbije kerstvakantie van de gezellige kerstsfeer in Plopsa Indoor Coevorden.

‘Meer en meer bezoekers vinden ook tijdens de wintermaanden de weg naar Plopsa Indoor Coevorden.‘, zegt Parkverantwoordelijke Harold de Vries tevreden, ‘We zorgen er dan ook voor dat er naast de talrijke attracties en ontmoetingen met Plopsa-figuren steeds iets leuks te beleven valt. Tijdens de kerstvakantie konden kinderen op de foto met de Kerstman en konden ze deelnemen aan een rebus waarmee ze een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart konden winnen.’

Kerst in Plopsa Indoor Coevorden