Drayton Manor geeft gratis Gouden Tickets weg

Drayton Manor LogoEen tijdje geleden had het Engelse attractiepark Drayton Manor een leuke aankondiging voor de kerstvakantie: een heus winterwonderland genaamd Drayton’s Magical Christmas! Er wordt tijdens de kerstvakantie groots uitgepakt met sneeuwmachines, shows en muziek in Drayton Manor. Daarnaast wordt er in de 4D-bioscoop nog een vijftien minuten durende winterfilm vertoond: the Polar Express. Nu geeft het park nog een leuk cadeautje voor de feestdagen weg: een heus Gouden Ticket. Drayton Manor geeft deze Gouden Tickets weg aan elk kind die het attractiepark voor 5 januari 2014 bezoekt. Het Gouden Ticket geeft de eigenaar de mogelijkheid om in het nieuwe seizoen gratis het attractiepark te bezoeken. Genoeg redenen dus om een bezoekje te brengen aan het attractiepark nabij Staffordshire!