Tover een magische sneeuwbui tijdens het Toverlicht Festival

Logo ToverlandAttractiepark Toverland presenteert tijdens de kerstvakantie de tweede editie van het Toverlicht Festival. Twee weken lang kun je genieten van fonkelende lichtjes, een behaaglijk warme sfeer en magische optredens van onder andere Hans Kazàn en Magic Unlimited. Naast de indoor attracties in het Land van Toos en de Magic Forest zijn ook de Booster Bike en de attracties in het Troy-gebied geopend.

Nieuw: Laat het sneeuwen!
Dit jaar kun je zelf bijdragen aan de magische sfeer. Op het Winterplein in de Magic Forest vind je het atelier van Archibaldus, de toverstafmaker. Elke dag tussen 14.00 en 16.00 uur helpt hij de bezoekers ontdekken welke toverstaf het beste bij ze past. Tover jij een zee van bubbels of kun jij het laten sneeuwen? Ontdek het en breng de magie tot leven!

Hans Kazàn en Magic Unlimited
Hans Kazàn is al decennia lang de bekendste goochelaar van Nederland. Zijn zonen Oscar en Renzo vormen samen met Mara het illusionistentrio Magic Unlimited, dat wereldwijde faam geniet. Deze Kerst wordt de hele familie herenigd en zorgen Hans Kazàn, Oscar, Renzo, Mara en de jongste zoon Steven voor een adembenemende show in Toverland.
Showdata: 23, 24, 25, 30 en 31 december en 2, 3, 4 en 5 januari.

Lars, Luc en Angelique
Lars, Luc & Angelique zijn hét nieuwste spektakel op gebied van magie en illusies. Eerder waren zij al te zien in parkshow de Toverzolder. Lars, Luc & Angelique verrassen met een verfrissende en moderne illusieshow zoals je niet eerder zag.
Showdata: 21, 22, 26, 27, 28 en 29 december

Openingstijden
Het Toverlicht Festival duurt van 21 december t/m 5 januari, dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaarten zijn inclusief de toegang tot de attracties en het optreden van Hans Kazàn & Magic Unlimited of Lars, Luc en Angelique. Alleen op 1 januari is er geen illusieshow. Tijdens de kerstvakantie zijn de attracties in het Land van Toos, de Magic Forest en het Troy-gebied geopend. Ook de Booster Bike is geopend. De Magische Vallei is gesloten.

131125_Hans_Kazan