ThrowbackSunday: Opening Tarantula Magica Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn logoVandaag is het tijd voor het vijfde deel van de wekelijkse rubriek ThrowbackSunday. Afgelopen keren waren Walibi World 2008, Gardaland 2005, Attractiepark Slagharen 2010 en Walibi World 2010 aan de beurt. Vandaag kijken we naar de opening van de Tarantula Magica in Avonturenpark Hellendoorn. Het park introduceerde deze attractie in april 2012. De overgenomen attractie werd met een rituele dans en een speech van de toenmalige directeur geïntroduceerd. Inmiddels is het anderhalf jaar later en staat op de locatie van de Tarantula Magica een groot Slidepark. De attractie staat inmiddels zo’n 200 meter verder, maar draait nog steeds zijn rondjes. Klik snel verder om de opening van deze attractie nogmaals te beleven!