Walibi Belgium introduceert Anti-Zombie sticker

Anti Zombie StickerAnti Zombie StickerAnti Zombie Sticker Anti Zombie StickerWalibi Belgium maakt zich alweer op voor een week lang Halloween griezelplezier. Het pretpark introduceert hier een originele actie om gevoelige bezoekers ‘veilig’ doorheen het park te loodsen: de anti-zombie sticker! Attractiepark Toverland kwam een maand geleden ook al met een soortgelijke maatregel op de proppen.

Deze kleurrijke stickers worden gratis uitgedeeld bij de ingang van het park aan bezoekers voor wie het niet zo heftig moet zijn. Bij het tonen van de anti-zombie sticker zullen de ‘gevaarlijke’ zombies spontaan aan de kant gaan. Met andere woorden, de Halloweenwereld op z’n kop! Een ludiek idee dat iedereen toelaat om het park tijdens Halloween op eigen schrikniveau te laten beleven.