Attractiepark Toverland viert Halloween

Logo ToverlandVan 12 oktober tot en met 3 november is het Halloween in Attractiepark Toverland. Elke dag is er Happy Halloween met vriendelijke heksen en tovenaars, maar op vier Halloween Nights breekt de hel los. Op 12, 13, 18 en 19 oktober tussen 19.00 en 23.00 uur is Toverland het domein van mummies, boosaardige Dwervels en andere angstaanjagende figuren.

Halloween wordt in Nederland steeds populairder, zeker in Toverland. Dat is reden voor het park om het dit jaar nog grootser aan te pakken dan voorgaande jaren. Er  zijn extra shows en entertainment, spannende verlichting en muziek. Ook is er een duidelijke scheiding aangebracht tussen het vrolijk griezelige Happy Halloween, dat maar liefst drie weken duurt en de vier extra spannende Halloween Nights.

Beheers je angst
Speciaal voor alle angsthazen introduceert Toverland dit jaar de magische immuniteitsstaf. Word het je allemaal teveel, houd je staf dan recht voor je, ontsteek het licht en zie daar… alle mummies en zombies druipen af. De immuniteitsstaf is uitsluitend tijdens Halloween in het park te koop.

Happy Halloween
Tijdens Halloween wordt Toverland opgedeeld in verschillende scarezones. In het Land van Toos is het drie weken lang Happy Halloween, zowel overdag als ’s avonds. Hier kunnen kinderen tovenaars ontmoeten en een bezoek brengen aan de heksenmarkt. Ook de skeleton-lasershow in de Magic Forest is drie weken te zien. Halloween wordt elke dag afgesloten met een bijzondere Halloween-uitvoering van Katara, Fountain of Magic.

Halloween Nights
Tijdens de vier spannende Halloween Nights komen alle zeven scarezones tot leven. Rond Villa Fiasco huizen de mummies, achter de Woudracer herrijzen de skeletten uit hun graf. In het Troy-gebied loop je de zielen van Trojaanse krijgers tegen het lijf, Katara Plaza is het centrum van duistere ceremonies met vuur en voodoo en rond Djengu River moet je oppassen voor kwaadaardige Dwervels. Nieuw is ook de Gypsy Wagon, waar een mysterieuze reiziger zijn duistere krachten vertoont.

Zie www.toverland.nl/halloween voor het uitgebreide programma en een beschrijving van de verschillende scarezones.

Entreekaarten Halloween
Abonnementhouders hebben gratis toegang tot Halloween. Voor overige bezoekers gelden de reguliere entreeprijzen aan de dagkassa: volwassenen: €22,- kinderen 90 – 120 cm: €14,50. Ga voor tickets en info naar: www.toverland.nl/halloween.