Oprichter Drayton Manor overleden

Drayton Manor LogoGeorge Bryan de oprichter van het Engelse attractiepark Drayton Manor is overleden. Hij overleed afgelopen week op 95-jarige leeftijd. George Bryan richtte het attractiepark in 1949 op met slechts drie attracties en zes roeiboten. Inmiddels is het park uitgegroeid tot een grote speler op de Engelse attractieparkenmarkt. Het attractiepark heeft nu 33 attracties en 7 achtbanen. Het park trekt momenteel 1,2 miljoen bezoekers per jaar. Ondanks het overlijden van George Bryan zal het attractiepark familiebezit blijven en worden gerund door zijn kinderen en kleinkinderen.

Drayton Manor is een attractiepark gevestigd in het Engelse Staffordshire, een kleine stad nabij Birmingham. Het attractiepark is geopend sinds 1950 en heeft meer dan 40 attracties, waaronder vier achtbanen. Het is het grootste zelfstandige attractiepark van het Verenigd Koninkrijk en ontvangt meer dan 1,2 miljoen bezoekers per jaar.