Roda JC houdt Fandag in Attractiepark Toverland

Logo ToverlandEen ritje met Guus Hupperts in de nieuwe achtbaan? Of met trainer Ruud Brood in de wildwaterbaan? Dat is mogelijk. Roda JC Kerkrade en hoofd- en shirtsponsor Toverland houden namelijk op zondag 6 oktober een fandag in het attractiepark. Alle supporters, met en zonder seizoenkaart, zijn welkom.

Attractiepark Toverland staat die dag helemaal in het teken van de toonaangevende voetbalclub van Limburg. Rond 12.30 uur arriveert de spelersbus met de volledige selectie van RodaJC in het park. Fans kunnen met de spelers op de foto, een handtekening vragen of zelfs samen in de achtbaan. Ook is er een speciale kinderpersconferentie en natuurlijk zal Roda-mascotte Lucky niet ontbreken.

De attracties zijn tijdens de RodaJC-Fandag gewoon geopend. Voor kinderen is er een leuke speurtocht waarmee ze prijzen kunnen winnen van RodaJC en Toverland, zoals een origineel shirt van de eerste wedstrijd dat Toverland hoofdsponsor van Roda was. Het park blijft open tot 18.00 uur.

Toegangsbewijzen voor de RodaJC Fandag zijn verkrijgbaar bij diverse PLUS-supermarkten in Parkstad, bij de Fanshop in het stadion en online via www.toverland.nl/roda. In de voorverkoop kosten kaarten slechts € 14,- pp. Aan de dagkassa geldt het normale tarief van € 22,-.