Six Flags maakt uitbreidingsplannen voor seizoen 2014 bekend

SixFlagsLogo (Kopiëren)Gisteren heeft de attractieparkketen Six Flags haar nieuwe plannen voor het seizoen van 2014 bekend gemaakt. Tevens is de keten gisteren gestart met de verkoop van abonnementen voor 2014. Bijna elk park krijgt wel iets nieuws erbij, waarvan Six Flags Over Georgia de grootste uitbreiding zal krijgen: een tropisch waterpark. Jim Reid-Anderson, voorzitter en CEO van Six Flags zegt: ‘De line-up van komend seizoen is een van de uitgebreidste ooit. We kunnen nu echt iets voor elk lid van de familie aanbieden: van thrillseeker tot onze jongste gasten.’

Zoals net al gezegd zal Six Flags Over Georgia de grootste uitbereiding krijgen. Er komt een compleet waterpark binnenin het attractiepark te liggen. Dit waterpark zal een groot golfslagbad en een imposante glijbaan krijgen. Six Flags Great America zal worden voorzien van een indrukwekkende houten achtbaan genaamd ‘Goliath’. Deze achtbaan zal maar liefst drie records verbreken: ’s werelds snelste houten achtbaan, ’s werelds hoogste houten achtbaan en ’s werelds houten achtbaan met de steilste afdaling.

Six Flags Great Adventure gaat ’s werelds hoogste vrije valtoren bouwen. Six Flags New England gaat uitbereiden met haar hoogste attractie: een 120 meter hoge swingride. Six Flags Mexico zal de achtbaan Medusa opnieuw gaan thematiseren en Six Flags America krijgt er twee attracties bij: een achtbaan en een familieattractie. Six Flags Over Texas gaat haar kindergedeelte eens flink onder handen nemen en moderniseren.

Six Flags Magic Mountain gaat van de twee achtbanen ‘Batman the Ride’ en ‘Colossus’ de treinen achteruit plaatsen en het kindergedeelte uitbereiden met een achtbaan.  Six Flags Discovery Kingdom heeft aangekondigd dat de openingstijden aangepast worden. Het park zal in 2014 het gehele jaar geopend zijn. Daarnaast zal het park een terug-van-weggeweest-show krijgen: ‘Cirque Dreams Splashtastic’. Hierin zullen acrobaten en dolfijnen onder en boven water schitteren. Six Flags Fiesta Texas krijgt er een nieuwe vrije val waterglijbaan bij: ‘Bahama Blaster’.