23e Fright Fest in Six Flags Great Adventure

500px-Six_Flags_Great_Adventure_Logo.svgSix Flags Great Adventure heeft het programma van de 23e editie van het Fright Fest onlangs aangekondigd. Tijdens dit zeven weken durende evenement kunnen bezoekers van het Amerikaanse attractiepark in New Jersey overdag genieten van de ’thrills by day’ programmering en ’s avonds van het extremere ‘fright by night’ programma. Dit laatste programma wordt afgeraden voor kinderen jonger dan twaalf jaar. Het Fright Fest gaat op vrijdag 13 september van start en zal nog duren tot en met 27 oktober. Lees hieronder meer over de inhoud van Fright Fest 2013.

200 zombies
Tijdens ’thrills by day’, een programma dat gericht is op families, kunnen bezoekers genieten van een nieuwe dierenshow, een maisdoolhof en de nieuwe show ‘Doc Snooker’s Halloween Time Machine’. Dit alles uiteraard met een griezelig tintje. Wanneer de ‘fright by night’ ’s avonds om zes uur van start gaat, komen de bezoekers oog in oog te staan met bijna 200 griezelige zombies. Daarnaast is er nog een doolhof in het donker, griezelshows, er zijn vier scarezones en zes haunted houses waar je doorheen kunt lopen.

Van bruiloftsceremonie tot zombierun
Op 13 september wordt er voor pasgetrouwde stellen een speciaal programma aangeboden: een Halloween gethematiseerde bruiloftsceremonie én een receptie. Op 14 september is het zombie takeover day in het attractiepark, dan wordt er een heuse zombierace georganiseerd. Deelnemers kunnen zich opgeven als zombie of juist als deelnemer en zo proberen de zombies te ontwijken. Op 22 sepbember wordt er nog een triatlon georganiseerd en 28 september staat in het teken van het Amerikaanse Rode Kruis. Mensen kunnen een halve liter bloed doneren in ruil voor een toegangskaartje tot het Fright Fest.