Drayton Manor introduceert ‘Rainy Day Guarantee’

Drayton Manor LogoRain, rain, go away, come again another day! Zo luidt de titel van het nieuwe persbericht van Drayton Manor. Zij introduceren nu namelijk het zogenoemde ‘Rainy Day Guarantee’. In april kwam kwam Six Flags New England al met het ‘weather guarantee system’, oftewel het weergarantiesysteem, op de proppen. Nu volgt ook Drayton Manor een soortgelijk concept. Dit concept zal worden aangeboden wanneer het op de dag van bezoek minstens twee uur aaneengesloten regent.

Wanneer dit het geval is zullen de bezoekers een gratis entreebewijs ontvangen. Met dit entreebewijs kan de bezoeker het attractiepark tussen 2 en 30 september opnieuw bezoeken. Er zit echter wel een addertje onder het gras: de bezoeker kan enkel aanspraak maken op de gratis entree wanneer het tussen 10.30 uur en 17.00 uur ten minste twee uur aaneengesloten heel hard regent. Dus om een miezerbuitje hoef je niet aan te kloppen bij Drayton Manor.

Colin Bryan, CEO en managing director van het ​​park, zegt: ‘De Britse zomer lijdt al lang onder zware regenbuien, wat resulteert in een bijna doorweekte zomervakantie en natte dagjes uit. Wij begrijpen de waarde en het belang wat gezinnen tegenwoordig hechten aan een dagje uit. Daarom komen wij met dit initiatief en daarmee garanderen wij een leuk dagje uit voor het hele gezin!’