Drie campnights in Bobbejaanland

Bobbejaanland_logoNiet één, maar drie campnights staan deze zomer nog op het programma van het Belgische pretpark Bobbejaanland: op 17, 24 en 31 augustus wordt in het pretpark een heus kampeerterrein opgebouwd. En ’t Plezantste Land heeft nog meer leuks in petto: Marco Zoppi blijft nog tot 1 september zijn publiek betoveren met de Magic Bubble Show!

Een nachtje onder de sterren slapen aan de voet van het reuzenrad wordt stilaan een traditie voor de fans van ’t Plezantste Land, dat op slechts 30 kilometer van de Nederlandse grens ligt. Tentjes, een lekkere barbecue en kampvuur: meer is er niet nodig om een campnight onvergetelijk te maken. Dit jaar worden er maar liefst drie georganiseerd: op zaterdagen 17, 24 en 31 augustus. Bobbejaanland verwent 75 fans met een duotentje voor de campnights. Meedingen naar een ticket kan op de Bobbejaanland Facebook-pagina.

Verder blijft het pretpark uitpakken met leuk nieuws:  wegens de vele positieve reacties en de volle tribunes wordt de Magic Bubble Show verlengd en zal zeepbellenkunstenaar Marco Zoppi – die deze week nog te gast was bij Vanthilt on Tour op de nationale Belgische televisie-  tot 1 september te zien zijn in de theaterzaal! Een show vol kleur, zeepbellen, verwondering en verrassende trucs met zeepsop is dé afsluiter van een leuke zomervakantie. Hierna kan het schooljaar met glans beginnen!