Psyké Underground officieel geopend in Walibi Belgium

Walibi Belgium Logo LiggendVandaag heeft in Walibi Belgium de officiële opening van de nieuwe attractie, Psyké Underground plaats gevonden. De attractie is in feite een remake van de legendarische Sirocco, een unieke attractie die in 1983 voor de eerste keer werd geopend en die heeft bijgedragen tot de status van Walibi als grootste pretpark van België.De Psyké Underground stuwt de 28 bezoekers in de trein in 3 seconden tegen 85km/u door een gigantische looping naar een hoogte van 45 meter, dit zowel voorwaarts als achterwaarts.

Bovendien gebeurt dit alles in het donker want de attractie is volledig overdekt en hierdoor uniek in de wereld. Voor de Psyke Underground werd een speciale song geschreven door Quentin Mosimann, een bekende DJ en muziekproducer en tevens DJ nummer 74 in de Top100 wereldlijst van DJMag.

De song is trouwens op weg om een hit te worden en komt volgende week binnen in de Ultratop in Wallonië. Quentin Mosimann mocht dan ook niet ontbreken op deze offiële opening en heeft als een echte pretparkfan de attractie meerdere malen uitgetest en goedgekeurd.

Quentin Mosimann en Walibi in de Psyke Underground